Onze taxi diensten

Taxi vervoer

Wij zorgen er voor dat u zonder zorgen vervoerd wordt van en naar de gewenste bestemming. Door middel van uitstekende chauffeurs in goede en schone taxi’s wordt u op een veilige en plezierige manier naar uw bestemming gebracht.

Daarnaast hanteren wij de voordeligste tarieven in de regio Zaandam en omgeving. Ook Schiphol Airport is hierbij inbegrepen. Bij ons kunt u via verschillende kanalen eenvoudig een taxi boeken.

Schiphol Airport

Van en Naar Schiphol met onze Schiphol Taxi Service. Het mooiste begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van uw huis naar de luchthaven. Wij verzorgen dit vervoer graag voor u. 

Een transfer van of naar de nationale luchthaven reserveren kan direct op onze site. Ook kunt u vrijblijvend informeren bij onze medewerkers.

Zakelijk vervoer

Zaandam Taxi is bij uitstek uw partner voor zakelijk vervoer!

Wij bieden de zakelijke reiziger het gemak van een online bestelling vooraf met een vaste prijs, u kunt al onze betaalopties (inclusief op rekening) benutten. Dus u, uw klanten of uw medewerkers hoeven zelf geen transactie met de chauffeur uit te voeren.

Voor onze vaste zakelijke klanten maken wij een bestelpagina voor extra gemak. U kunt dan inloggen op uw eigen omgeving waar u uw ritten kunt inplannen en beheren. De rit aanvragen komen direct in onze rit agenda. Vooruit geboekte ritten kunnen zelf door u worden gewijzigd zonder telefonisch contact met onze centrale. Het dashboard geeft heldere informatie over de bestelde ritten en enkele minuten voor vertrek is de betreffende taxi te volgen op de plattegrond. Ook de rit historie is transparant.

Wij bieden een hoogwaardig aanbod aan vervoer met topkwaliteit chauffeurs voor u, uw medewerkers en uw zakenpartners.

Wilt u een zakelijk account? Neem dan Contact met ons op en wij maken het binnen een dag in orde!

Vliegt u via Schiphol voor uw zakenreis? Alleen of met een gezelschap? Bestel vooraf uw Sedan of minibusje. Zo bent u altijd op tijd voor uw vlucht, snel terug op kantoor of bij uw volgende afspraak. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. De factuur ontvangt u per e-mail, zodat de taxikosten makkelijk te declareren zijn.

Evenementen vervoer

Wij kunnen u overal ophalen en afzetten wanneer u dat maar wenst en op elk gewenste bestemming. Onze taxi’s en taxibusjes zijn ruim en comfortabel ingericht. 

Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op de plaats van bestemming zal komen.

Gebruik maken van een van onze taxi diensten?

Wilt u gebruik maken van een van onze taxi diensten of meer informatie? Dat kan!
Neem contact met ons op via het contactformulier of boek uw taxi direct online

Over ons

Wij zijn al geruime tijd op de wegen van Zaandam en omgeving te vinden. Onze diensten zijn servicegericht en klantvriendelijk. Onze chauffeurs zijn behulpzaam, representatief gekleed en onze auto’s zien er verzorgd uit. Wij staan 24/7 tot uw dienst.

Contact

T: +31644370751
E: info@zaandamtaxi.nl