Van en naar Schiphol Airport

Speciaal voor passagiers van en naar Schiphol hebben we een overzicht gemaakt van zaken waar je rekening mee moet houden. Zo reis je veilig en aangenaam met de taxi.

Neem contact op

Wij rijden elke rit in omgeving Zaanstreek naar alle luchthavens of ander bestemmingen. U kunt uw rit hier online reserveren of direct contact opnemen met taxicentrale, bel 075 234 02 34. Voor een ontspannen begin van uw reis! 

Reizen naar Schiphol

Geef bij de boeking je vluchtnummer op, dan kunnen wij meedenken en eventueel adviseren eerder weg te gaan als er files worden verwacht. Houd bij de boeking rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en mogelijke vertraging op de weg. Wij zullen er alles aan doen om je op tijd op Schiphol te brengen, maar kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat je je vliegtuig mist.

Reizen vanaf Schiphol: waar staat de taxi?

Geef bij de boeking je vluchtnummer op. Bel zelf direct na landing naar ons nummer( 0752340234). Dan kan je met de chauffeur afspreken waar hij op je wacht. De chauffeur gaat er bij het ophalen vanuit dat je ca. 30 minuten na de landing buiten bent. Ben je ernstig vertraagd bij de douane of bij de bagage afhandeling laat het de chauffeur dan even weten.

Bagage

Bij alle voertuigtypes is aangegeven hoeveel en welke bagage er per persoon mee kan. Als je twijfelt of alles in de taxi past, neem dan contact met ons op. Ga je met veel personen op stap, kijk dan naar de mogelijkheden voor onze taxibus naar uw bestemming.

Met kinderen in de taxi

Volgens de Taxiwet zijn er geen kinderstoeltjes verplicht in een taxi. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de gordels. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi zonder kinderstoeltje of veiligheidsgordel op de achterbank zitten. Voorin een taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen de gordel gebruiken en kinderen kleiner dan 1,35 meter een goedgekeurd kinderzitje.

Een extra ophaaladres

Een extra ophaaladres in dezelfde gemeente op weg naar een luchthaven is over het algemeen 5,00 euro extra. Voor Amsterdam en omstreken geldt een toeslag. Zet het extra ophaaladres in het opmerkingenveld. Als er extra kosten aan verbonden zijn, nemen wij contact met je op voor bijbetaling. Wil je vooraf zekerheid? Stuur dan een mail naar info@zaandamtaxi.nl of bel 075 234 02 34. Voor een ontspannen begin van uw reis! 

Snel een taxi nodig?

Boek uw taxi direct online

Over ons

Wij zijn al geruime tijd op de wegen van Zaandam en omgeving te vinden. Onze diensten zijn servicegericht en klantvriendelijk. Onze chauffeurs zijn behulpzaam, representatief gekleed en onze auto’s zien er verzorgd uit. Wij staan 24/7 tot uw dienst.

Contact

T: +31644370751
E: info@zaandamtaxi.nl